Autorijschool LesDirect

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool LesDirect.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool LesDirect is 67%, 122 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Begin je met rijles bij Autorijschool LesDirect? Je rij-examen leg je af bij een van de 3 CBR-examenlocaties: Eindhoven, Mierlo, Venlo. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Autorijschool LesDirect.

De school heeft een vestiging in Helmond. De adresgegevens zijn als volgt: Duizeldonksestraat 24, 5705CA Helmond. Direct een proefles aanvragen? Neem contact op via info@lesdirect.nl. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 25 00 65 51. Voor meer informatie kijk je op de website van deze school, lesdirect.nl. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 613270180000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7079R2.

Waar bezoek ik Autorijschool LesDirect precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de regio Helmond.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Helmond. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool Eigen Tempo en Rijschool de Veste.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Autorijschool LesDirect

Slagingspercentage

67

Aantal examens

122

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

info@lesdirect.nl

Telefoon-nr

06 25 00 65 51

Website

lesdirect.nl

Adres

Duizeldonksestraat 24

Postcode

5705CA

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven, Mierlo, Venlo

KvK-nummer

613270180000

Rijschoolnummer

7079R2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool LesDirect”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo