Autorijschool KWALITEIT

Alle gegevens over Autorijschool KWALITEIT.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool KWALITEIT ligt op 50%, 88 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool KWALITEIT? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 CBR-examenlocaties: Rotterdam. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool KWALITEIT.

Deze school heeft een locatie in Rotterdam. De adresgegevens: Heer Kerstantstraat 96, 3036NR Rotterdam. Bellen kan, het telefoonnummer is 619913210. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 677237720000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 1342H2.

In welke plaats vind je Autorijschool KWALITEIT (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Overige scholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Auto- en Motorrijschool R. Vriends en Autorijschool Siara.

Werk je bij de rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen! Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Autorijschool KWALITEIT

Slagingspercentage

50

Aantal examens

88

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

619913210

Adres

Heer Kerstantstraat 96

Postcode

3036NR

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam

KvK-nummer

677237720000

Rijschoolnummer

1342H2

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool KWALITEIT”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo