Autorijschool Karin Derks

Alle informatie over Autorijschool Karin Derks.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Karin Derks is 40%, 35 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Bereid je goed op de rijles voor door je theoriekennis bij te spijkeren. Je kunt online direct aan de slag met theorie-examens. Op zoek naar de allerbeste theorieboeken? Check onze top 3! Ga je beginnen met rijles bij Autorijschool Karin Derks? Dan heb je keus uit 1 examenlocaties van CBR: Nijmegen.

Welk keurmerk(en) heeft de rijschool?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten aan allerlei voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat meer zekerheid en goede rijlessen.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Karin Derks.

Je vindt deze rijschool in Malden. De adresgegevens zijn als volgt: Anjerstraat 5, 6581WS Malden. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, je bereikt ze op 06 30 05 58 50. Voor meer informatie kijk je op de site van deze rijschool, autorijschoolkarinderks.nl. Het KvK-nummer van deze school is 92194790000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 7203H1.

In welke plaats zit Autorijschool Karin Derks (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Alle rijscholen in de regio Malden.

Meer rijscholen? Hierbij een overzicht van alle Rijscholen in Malden. Check ook deze rijscholen: Rijschool Keizerstad en Autorijschool De Kern.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Karin Derks

Slagingspercentage

40

Aantal examens

35

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 30 05 58 50

Website

autorijschoolkarinderks.nl

Adres

Anjerstraat 5

Postcode

6581WS

Plaats

Examenlocatie(s)

Nijmegen

KvK-nummer

92194790000

Rijschoolnummer

7203H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Karin Derks”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Karin Derks
Autorijschool Karin Derks

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo