Autorijschool Jè-Mi-Gi

(1 klantbeoordeling)

Lees alles over Autorijschool Jè-Mi-Gi.

Klaar voor de praktijk? Je praktijklessen volg je met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Jè-Mi-Gi ligt op 74%, 27 personen deden examen. Les je bij deze school, dan leg je examen af bij 1 CBR examenlocatie: Amsterdam.

Contact- en adresgegevens van Autorijschool Jè-Mi-Gi.

Je vindt de rijschool in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Osdorperweg 788,1067TB Amsterdam. Neem contact op per e-mail via:info@je-mi-gi.nl. Natuurlijk zijn ze ook telefonisch bereikbaar: 06-46202729. Deze rijschool heeft een eigen website, je-mi-gi.nl.Het KvK-nummer van Autorijschool Jè-Mi-Gi is 510608330000.

Wat is de locatie van Autorijschool Jè-Mi-Gi (Google Maps)?

Plan je route naar de rijschool via onderstaande Google Maps-kaart.

Nog meer rijscholen in regio Amsterdam.

Voor meer rijscholen in de regio kan je hier terecht: Rijscholen in Amsterdam. Neem ook eens een kijkje bij deze rijscholen: Rijschool MeyRa, en Verkeerschool “De Eendracht” (VDE).

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Specification: Autorijschool Jè-Mi-Gi

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

74

Aantal examens

27

Examenlocatie(s)

Amsterdam

Website

http://www.je-mi-gi.nl

E-mailadres

info@je-mi-gi.nl

Telefoonnummer 2

06-46202729

Adres

Osdorperweg 788

Postcode

1067TB

Plaats

KvK-nummer

510608330000

1 review for Autorijschool Jè-Mi-Gi

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Kaya

    Deze dame ,die als enige de lessen geeft , is een vreselijk instructeur. Ze zegt dat ze een faalangst deskundige is. Als je kind geen faalangst heeft dan krijgt die het wel als je bij haar rijdt.Ze doet super aardig in het begin maar zodra je een pakket hebt dan veranderd ze in een onaardige persoon. Wat een vreselijk mens. Één tip, neem geen pakket bij haar !!!!

 Rijschoolspecialist.nl
Logo