Autorijschool Groenland

Alle gegevens van Autorijschool Groenland.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Groenland ligt op 75%, 72 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze rijschool biedt theoriecursus(sen) aan voor: auto. Vandaag nog beginnen met het leren van de verkeerstheorie? Ga direct aan de slag met een gratis theorie cursus om je optimaal op het CBR theorie-examen voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Ga je lessen volgen bij Autorijschool Groenland? Je hebt voor het afrijden keus uit 2 CBR afrijdlocaties: Haarlem, Alkmaar.

Welke keurmerk(en) heeft deze school?

Maak je over de leskwaliteit maar geen zorgen, deze rijschool beschikt over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een keurmerk hebben moeten doorgaans aan verschillende strenge eisen voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Contactgegevens, adres en overige informatie over Autorijschool Groenland.

De school heet een locatie in Beverwijk. Hierbij de adresgegevens van deze school: Warande 32, 1943BR Beverwijk. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Hierbij het telefoonnummer: (0251) 22 06 08, of 06 22 78 89 23. Voor meer info check je de eigen site van de rijschool, keesgroenland.nl. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 706322190000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2900H1.

Waar vind ik Autorijschool Groenland (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Alle rijscholen in Beverwijk.

Bekijk hier alle Rijscholen in Beverwijk. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Nieuw Haarlem en Autorijschool Brijder.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijlessen gevolgd bij deze school? Vertel ons wat je ervan vond in een korte review. Help andere leerlingen de juiste keuze te maken! Je vindt het reviewveld helemaal onderaan deze pagina.

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Groenland

Slagingspercentage

75

Aantal examens

72

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0251) 22 06 08

Telefoon-nr

06 22 78 89 23

Website

keesgroenland.nl

Adres

Warande 32

Postcode

1943BR

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem, Alkmaar

KvK-nummer

706322190000

Rijschoolnummer

2900H1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Groenland”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo