Autorijschool Frans Baijens

Alles wat je wilt weten over Autorijschool Frans Baijens.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Frans Baijens ligt op 50%, 34 personen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). De school biedt theoriepakket(ten) voor: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Theorieboek kopen? Wij hebben alvast voor je bekeken welke je nu het beste kunt lezen. Lessen volgen bij Autorijschool Frans Baijens? Je hebt de keus uit 2 examenlocaties van CBR: Emmeloord, Harderwijk.

Heeft deze rijschool een keurmerk?

Qua leskwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een BOVAG-keurmerk. Scholen die een dergelijk keurmerk dragen, moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Zo weet jij als leerling zeker dat je lessen van hoge kwaliteit mag verwachten.

Telefoonnnummer en overige contactgegevens van Autorijschool Frans Baijens.

De rijschool heeft een vestiging in Lelystad. De adresgegevens zijn als volgt: Mergelland 38, 8245EL Lelystad. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (0320) 22 27 33. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij: fransbayens.nl. Het KvK-nummer van de school is: 618105170000. De rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7325W1.

Waar zit Autorijschool Frans Baijens precies?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Meer rijscholen in Lelystad.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Lelystad. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: RijlesGarant.nl en Rijschool Benson.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling.

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist rijschool leads kopen, adverteren of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Autorijschool Frans Baijens

Slagingspercentage

50

Aantal examens

34

Keurmerk

BOVAG

BOVAG

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Telefoon

(0320) 22 27 33

Website

fransbayens.nl

Adres

Mergelland 38

Postcode

8245EL

Plaats

Examenlocatie(s)

Emmeloord, Harderwijk

KvK-nummer

618105170000

Rijschoolnummer

7325W1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Frans Baijens”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Frans Baijens
Autorijschool Frans Baijens

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo