Autorijschool Dymion Vogelsang

Alle informatie over Autorijschool Dymion Vogelsang.

Klaar voor praktijklessen? Deze rijschool biedt les aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dymion Vogelsang is 73%, 55 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je ervoor te lessen bij Autorijschool Dymion Vogelsang? Je kunt terecht bij 1 examenlocaties: Arnhem. Binnenkort je theorie halen? Vind hier je beste keus voor het theorie examen boek.

Alle contact- en adresgegevens van Autorijschool Dymion Vogelsang.

De school heet een locatie in Ede Gld. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Hakselseweg 34, 6713KW Ede Gld. Stuur ze een mailtje, info@dvogelsang.nl. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer 06 42 27 19 96. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: dvogelsang.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 539368680000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 7076R9.

In welke plaats zit Autorijschool Dymion Vogelsang precies?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Alle andere rijscholen in Ede Gld.

Bekijk hier meer Rijscholen in Ede Gld. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Drive home en Rijschool Pallas Athene.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Dymion Vogelsang

Slagingspercentage

73

Aantal examens

55

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@dvogelsang.nl

Telefoon

06 42 27 19 96

Website

dvogelsang.nl

Adres

Hakselseweg 34

Postcode

6713KW

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem

KvK-nummer

539368680000

Rijschoolnummer

7076R9

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. mijnietbellen

    Na een slechte ervaring met IQdrive een paar jaar geleden heb ik mijn rijbewijs hier gehaald. Erg vriendelijke instructeur die goed met je mee probeert te denken waarom dingen mis gaan en hoe dat kan worden verbeterd. Ik kan alleen maar aanraden om hier lessen te nemen

Autorijschool Dymion Vogelsang
Autorijschool Dymion Vogelsang

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo