Autorijschool Driver Seat

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Driver Seat.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Driver Seat ligt op 46%, 50 leerlingen deden examen bij de rijschool (rijbewijs B). Deze rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Wil je alvast van start met de verkeerstheorie? Doe gratis online theorietraining om je goed op het theorie-examen van het CBR voor te bereiden. Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Start je met les bij Autorijschool Driver Seat? Dan heb je de keus uit 1 examenlocaties: Weert.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Over de kwaliteit hoef je je bij deze rijschool geen zorgen te maken, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen met een keurmerk moeten aan verschillende voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Driver Seat.

De rijschool heeft een locatie in Maarheeze. Op zoek naar de adresgegevens? Puttendijk 25, 6026VW Maarheeze. Voor een proefles stuur je een mailtje naar [email protected]. Even bellen? Je bereikt de school op telefoonnummer (0495) 84 21 64, of 06 51 24 32 59. Voor meer info check je de eigen website van de rijschool: autorijschooldriverseat.nl. Het KvK-nummer van de school is 520133830000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 5578K8.

Waar bezoek je Autorijschool Driver Seat?

Route plannen? Gebruik onderstaande kaart!

Andere rijscholen in de regio Maarheeze.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in Maarheeze. Check ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool You Drive en Rijschool Johan van der Kruijs.

Werk je bij deze rijschool of is het jouw bedrijf? Neem contact met ons op om extra info of foto’s te laten toevoegen. Heb jij je theorie- of praktijkles bij de rijschool gevolgd? Laat je review achter en help andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Lees hier meer over de adverteermogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt.

Specification: Autorijschool Driver Seat

Slagingspercentage

46

Aantal examens

50

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(0495) 84 21 64

Telefoon-nr

06 51 24 32 59

Website

autorijschooldriverseat.nl

Adres

Puttendijk 25

Postcode

6026VW

Plaats

Examenlocatie(s)

Weert

KvK-nummer

520133830000

Rijschoolnummer

5578K8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Driver Seat”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Driver Seat
Autorijschool Driver Seat

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo