Autorijschool Dick van der Vliet

Alle details over Autorijschool Dick van der Vliet.

Starten met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Dick van der Vliet ligt op 49%, 85 personen deden examen bij deze rijschool (rijbewijs B). Deze school biedt de volgende theoriepakket(ten) aan: auto. Wil je je goed voorbereiden op je rijlessen? Ga direct aan de slag met online theorie-training. Online theorieboek kopen? Deze 3 boeken zijn het lezen waard. Start je met les bij Autorijschool Dick van der Vliet? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Apeldoorn.

Beschikt deze school over keurmerk(en)?

Je bent in goede handen bij deze school, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Rijscholen die een keurmerk dragen moeten aan strenge voorwaarden voldoen. Voor jou als leerling betekent dat exta zekerheid.

Contact & telefoon van Autorijschool Dick van der Vliet.

De rijschool is te vinden in Apeldoorn. Hierbij de adresgegevens van deze school: Hoenderparkweg 96B, 7335GX Apeldoorn. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Voor telefonisch contact bel je met (055) 541 04 22, of 06 55 91 39 32. Voor meer info kijk je op de website van de rijschool: dickvdvliet.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 80805180000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1357N8.

Waar vind je Autorijschool Dick van der Vliet precies?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Andere rijscholen in de buurt van Apeldoorn.

Meer rijscholen? Klik hier voor alle Rijscholen in Apeldoorn. Heb je deze rijscholen al bekeken? Auto- en Motorrijschool Huis in ‘t Veld en Slaagtijd.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen.

Meer leerlingen binnenhalen? Adverteer je rijschool op Rijschoolspecialist of koop voordelig leads in. Bekijk de adverteren-pagina voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Dick van der Vliet

Slagingspercentage

49

Aantal examens

85

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Aangepaste auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(055) 541 04 22

Telefoon-nr

06 55 91 39 32

Website

dickvdvliet.nl

Adres

Hoenderparkweg 96B

Postcode

7335GX

Plaats

Examenlocatie(s)

Apeldoorn

KvK-nummer

80805180000

Rijschoolnummer

1357N8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Dick van der Vliet”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Dick van der Vliet
Autorijschool Dick van der Vliet

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo