Autorijschool Butterhuizen

Alle informatie die je nodig hebt over Autorijschool Butterhuizen.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een motor, auto, bromfiets. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Butterhuizen ligt op 55%, 375 leerlingen legden een examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Liever een theoriecursus dan een theorieboek? Deze school biedt theorieles aan voor: auto. Alvast van start met je theorie? Om je optimaal voor te bereiden kun je online gratis theorie-examens maken. Theorieboeken kopen? Deze theorie leerboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij Autorijschool Butterhuizen? Dan heb je keus uit 1 CBR examenlocaties: Alkmaar.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over Autorijschool Butterhuizen.

Deze school heeft een vestiging in Heerhugowaard. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Leliehofstraat 3, 1704CH Heerhugowaard. Neem contact op met de rijschool om je eerste proefles in te plannen, het e-mailadres is: [email protected]. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (072) 589 81 24, of 06 30776286. Ze hebben een eigen website: rijschoolbutterhuizen.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 371168400000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 3099G8.

Waar vind ik Autorijschool Butterhuizen (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik onderstaande kaart om je route te plannen.

Overige scholen in regio Heerhugowaard.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Heerhugowaard. Neem ook eens een kijkje bij deze twee rijscholen: Rijschool Ingmar en Autorijschool NEDA.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Butterhuizen

Slagingspercentage

55

Aantal examens

375

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

Motor

Beschikbaar

Scooter

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(072) 589 81 24

Telefoon-nr

06 30776286

Website

rijschoolbutterhuizen.nl

Adres

Leliehofstraat 3

Postcode

1704CH

Plaats

Examenlocatie(s)

Alkmaar

KvK-nummer

371168400000

Rijschoolnummer

3099G8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Butterhuizen”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

Autorijschool Butterhuizen
Autorijschool Butterhuizen

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo