Autorijschool Borsboom

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Borsboom.

Klaar voor praktijklessen? Deze school biedt lessen aan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Borsboom is 63%, 35 personen deden examen (rijbewijs B). Je alvast voorbereiden op de praktijklessen? Je kunt online gratis theorie-examens oefenen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Les je bij Autorijschool Borsboom? Je hebt de keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Rijswijk.

Telefoonnummer en contactgegevens van Autorijschool Borsboom.

De school is gevestigd in Honselersdijk. Hierbij de adresgegevens van de school: Molenbroeklaan 16, 2675LH Honselersdijk. Contact per e-mail? Hierbij het adres: [email protected]. De school is telefonisch bereikbaar op 06 31 33 52 27. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 673969920000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 6218U8.

Waar bezoek ik Autorijschool Borsboom precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Overige rijscholen in de buurt van Honselersdijk.

Meer rijscholen? Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Honselersdijk. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Angelique Autorijschool en Autorijschool Bosel.

Werk je bij deze school, of ben je de eigenaar? Neem even contact op om meer informatie te laten plaatsen! Heb je hier rijles gehad? Deel je mening over de kwaliteit van de lessen, zo help je andere leerlingen om de juiste school te kiezen. Je vindt de review-functie onderaan de pagina, bedankt voor je review!

Je klantenbestand uitbreiden? Via Rijschoolspecialist koop je voordelig rijschool leads in of plaats je advertenties die opvallen bij de juiste doelgroep. Klik op de link voor meer informatie over deze diensten.

Specification: Autorijschool Borsboom

Slagingspercentage

63

Aantal examens

35

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon-nr

06 31 33 52 27

Adres

Molenbroeklaan 16

Postcode

2675LH

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

673969920000

Rijschoolnummer

6218U8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Borsboom”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo