Autorijschool Boeree

Alle details over Autorijschool Boeree.

Rijlessen volgen en examen doen bij deze rijschool? Dat kan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Boeree is 62%, 37 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je voor rijles bij Autorijschool Boeree? Je examen doe je bij één van de 1 CBR-locaties: Haarlem. Theoriecertificaat nog niet op zak? Ontdek dan hier het theorieboek voor de auto.

Adres- en contactgegevens van Autorijschool Boeree.

Je vindt deze rijschool in Hoofddorp. Op zoek naar de adresgegevens van de rijschool? Stoholm 75, 2133KD Hoofddorp. Dit is het e-mailadres van deze school: info@autorijschoolboeree.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via 06 52 77 22 43. De rijschool beschikt over een eigen website, hierbij het adres: autorijschoolboeree.nl. Het KvK-nummer van de rijschool is: 595191420000. Deze school is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 3491U1.

Waar bezoek je Autorijschool Boeree precies?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Nog meer rijscholen in regio Hoofddorp.

Nog meer rijscholen bekijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Hoofddorp. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Autorijschool “Motivatie” en You2Drive.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat onderaan de pagina een review achter! Met je review help je andere leerlingen de juiste rijschool te kiezen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden te adverteren of extra op te vallen met een premium-profiel.

Specification: Autorijschool Boeree

Slagingspercentage

62

Aantal examens

37

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@autorijschoolboeree.nl

Telefoon-nr

06 52 77 22 43

Website

autorijschoolboeree.nl

Adres

Stoholm 75

Postcode

2133KD

Plaats

Examenlocatie(s)

Haarlem

KvK-nummer

595191420000

Rijschoolnummer

3491U1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Boeree”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo