Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo

(1 klantbeoordeling)

Alle details over Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo.

Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo ligt op 33%, 30 personen legden examen af bij deze rijschool. Kies je ervoor bij deze school te lessen, leg je examen af bij een van de 2 CBR examenlocaties: Amsterdam, Haarlem.

Adresgegevens en telefoonnummer van Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo.

Deze rijschool is gevestigd in Amsterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Dirk Bonsstraat 163,1063TZ Amsterdam. Helaas is er nog geen e-mailadres doorgegeven. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 624688248. Helaas is het ons niet bekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo is 646208240000.

Wat is de locatie van Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo precies?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart (Maps).

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Meer rijscholen? Bekijk hier alle Rijscholen in Amsterdam. Heb je al bij deze rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Taki, en Autorijschool Noord Holland.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review.

Specification: Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

33

Aantal examens

30

Examenlocatie(s)

Amsterdam, Haarlem

Telefoonnummer 2

624688248

Adres

Dirk Bonsstraat 163

Postcode

1063TZ

Plaats

KvK-nummer

646208240000

1 review for Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Lisanne

  ZEER SLECHTE ERVARING

  Ik zou iedereen dringend afraden om les te nemen bij Ben. Hij kwam meerdere keren niet opdagen voor rijlessen, zei ze een kwartier van tevoren af.

  Hij reserveerde op eigen houtje mijn praktijkexamen voor een andere tijd dan we hadden afgesproken. Zodra het examen geboekt was veranderde zijn houding bovendien. Bij de proefles leek hij aardig, maar hij veranderde al snel in een kleinerende en zeer aanvallende docent. Hij praatte in de auto over mij in de derde persoon, alsof ik een klein kind was en op zeer passief-agressieve wijze vroeg hij mij dan of ik ooit een kruispunt had gezien. Hij schreeuwde tegen mij dat hij me zat was terwijl ik aan het rijden was.

  Hij chanteerde me bovendien door twee dagen voor mijn examen te weigeren les te geven omdat hij van mening was dat ik nog meer geld moest overmaken, terwijl ik de les gewoon betaald had.

  Ben is een verschrikkelijke docent, die met plezier al je zelfvertrouwen uit je slaat. Zijn instructies waren met name gericht op zo hard mogelijk rijden en zijn uitleg van verkeersregels was vaak niet correct.

Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo
Autorijschool Ben Hammouch t.h.o.d.n. LesGo

 Rijschoolspecialist.nl
Logo