Autorijschool Alp

Alle details over Autorijschool Alp.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Alp is 37%, 145 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Alp? Je examen doe je bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Berkel-Enschot. Theorie nog niet gehaald? Ontdek dan hier het theorieboek.

Adres, contactgegevens en overige informatie van Autorijschool Alp.

Je vindt deze school in Waalwijk. De adresgegevens: Victoriestraat 44, 5142RH Waalwijk. Bellen? Het telefoonnummer is: (0416) 33 13 57, of 06 28 07 53 82. Het KvK-nummer van deze school is 91504465. De school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 2830A8.

Wat is de locatie van Autorijschool Alp?

Klik op onderstaande kaart om direct je route naar de rijschool te plannen of extra foto’s te bekijken.

Meer rijscholen in de regio Waalwijk.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Waalwijk. Heb je deze twee rijscholen trouwens ook al bekeken? Autorijschool Stapsgewijs en Autorijschool Tommy.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Heb je bij deze rijschool theorie- of praktijklessen gehad? Vertel ons onderin deze pagina wat je ervan vond! Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Alp

Slagingspercentage

37

Aantal examens

145

Telefoon

(0416) 33 13 57

Telefoon-nr

06 28 07 53 82

Adres

Victoriestraat 44

Postcode

5142RH

Plaats

Examenlocatie(s)

Berkel Enschot

KvK-nummer

91504465

Rijschoolnummer

2830A8

Reviews

0.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Anoniem

    De beste rijschool in Waalwijk en omstreken! Adem is een hele goede instructeur die met heel veel geduld en vertrouwen leerlingen hun rijbewijs laat halen. Naast het feit dat hij les geeft op een hele prettige en kalme manier, is hij ook heel betrokken bij zijn leerlingen.
    Kortom, als je in de buurt woont, is dit de beste rijschool om je rijbewijs te halen:)

  2. Anoniem

    Ik heb hier 7 jaar geleden mijn rijbewijs proberen te halen. Tijdens de laatste lessen begon hij aan mij te zitten (bovenbenen aanraken, maar ook heeft hij mij gezoend, zonder dat ik dit wilde). Destijds nooit aangifte gedaan en hierover gezwegen, omdat ik me schaamde. Pas op voor deze man!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo