AR-Rijopleiding

Alle gegevens over AR-Rijopleiding.

Praktijkles gaan volgen bij deze school? Je lest dan met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van AR-Rijopleiding is 0%, 2 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Begin je met rijles bij AR-Rijopleiding? Dan heb je de keuze uit 1 examenlocaties van CBR: Eindhoven. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier het theorie boek rijbewijs b.

Adresgegevens, telefoonnummer en overige informatie over AR-Rijopleiding.

Deze school heeft een vestiging in Waalre. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Leeuwenbeklaan 9, 5582CB Waalre. De school is telefonisch bereikbaar via 06 43 95 55 15. Het KvK-nummer van deze rijschool is: 650559180000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 2000H7.

In welke plaats zit AR-Rijopleiding (kaart, routebeschrijving)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere scholen in Waalre.

Klik hier voor meer Rijscholen in Waalre. Heb je deze rijscholen al bekeken? M. van Happen Transport B.V. en Mohamed Alkhalaf.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Heb jij bij deze school theorie- en/of praktijklessen gevolgd? Vertel ons onderaan deze pagina hoe dat je is bevallen, zo help je andere leerlingen met het maken van een slimme keus. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Gaten in je agenda? Vul je klantenbestand aan door door een advertentie te laten plaatsen.

Specification: AR-Rijopleiding

Slagingspercentage

0

Aantal examens

2

Telefoon-nr

06 43 95 55 15

Adres

Leeuwenbeklaan 9

Postcode

5582CB

Plaats

Examenlocatie(s)

Eindhoven

KvK-nummer

650559180000

Rijschoolnummer

2000H7

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Demyana

    Ik heb 12 lessen gehad, hij was erg aardig, kon goed uitleggen en legde alles uit, er is niks wat hij niet had uitgelegd! En hij moedigde mij ook altijd uit. Ik raad iedereen aan om hier te komen want hij kan het super goed uitleggen! Ik had een aantal lessen bij andere rijscholen gevolgd maar er was niemand die zo goed uitlegde als Meneer Anil! Van Harte bedankt!

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo