ALPHA auto- en bromfietsrijschool

Alle gegevens over ALPHA auto- en bromfietsrijschool.

Praktijkles volgen bij deze rijschool? Je lest met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ALPHA auto- en bromfietsrijschool ligt op 85%, 41 leerlingen legden een examen af (rijbewijs B). De rijschool biedt de volgende theorieopleiding(en) aan: auto. Ga je van start met rijlessen bij ALPHA auto- en bromfietsrijschool? Voor het afrijden heb je keus uit 1 examenlocaties van het CBR: Kerkrade. Theoriecertificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het beste theorieboek auto.

Adres, contactgegevens en overige informatie over ALPHA auto- en bromfietsrijschool.

De school heet een locatie in Heerlen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van deze rijschool: Ganzeweide 169, 6413GD Heerlen. Stuur ze meteen een bericht: contact@alpharijschool.nl. Je bereikt de rijschool per telefoon via (045) 528 53 00. Voor meer informatie kijk je op de website van deze rijschool: alpharijschool.nl. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140672640000. Bij het CBR is deze school bekend onder rijschoolnummer 0883A8.

Waar zit ALPHA auto- en bromfietsrijschool precies?

Gebruik de kaart hieronder om je route in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Heerlen.

Bekijk hier meer Rijscholen in Heerlen. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Auto- en Motorrijschool Ger Scheijven en Verkeersschool Marcel Cals.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Meer opvallen? Kies voor een Premium rijschoolprofiel of adverteer je rijschool via Rijschoolspecialist. Klik op de link om verder te lezen over deze diensten.

Specification: ALPHA auto- en bromfietsrijschool

Slagingspercentage

85

Aantal examens

41

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

contact@alpharijschool.nl

Telefoon

(045) 528 53 00

Website

alpharijschool.nl

Adres

Ganzeweide 169

Postcode

6413GD

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140672640000

Rijschoolnummer

0883A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ALPHA auto- en bromfietsrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

ALPHA auto- en bromfietsrijschool
ALPHA auto- en bromfietsrijschool

Rijschoolspecialist.nl
Logo