ALPHA auto- en bromfietsrijschool

Alles wat je wilt weten over ALPHA auto- en bromfietsrijschool.

Starten met praktijklessen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van ALPHA auto- en bromfietsrijschool ligt op 76%, 46 personen deden examen (rijbewijs B). Steuntje in de rug nodig bij het halen van je theorie-examen? Deze rijschool biedt theorielessen aan voor: auto. Je alvast voorbereiden op de rijles? Je kunt hier online gratis theorie oefenen. Op zoek naar het beste theorieboek? Wij zochten het voor je uit, check de top 3! Ga je voor les bij ALPHA auto- en bromfietsrijschool? Je rijdt af bij een van de 1 examenlocaties van het CBR: Kerkrade.

Welk keurmerk(en) heeft deze rijschool?

Met de kwaliteit zit het wel goed bij deze rijschool, ze beschikken over een VRB-keurmerk. Scholen met een keurmerk moeten doorgaans aan strenge voorwaarden voldoen. Van een rijschool met een keurmerk mag je rijles van hoge kwaliteit verwachten.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie over ALPHA auto- en bromfietsrijschool.

Deze school vind je in Heerlen. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Ganzeweide 169, 6413GD Heerlen. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Bellen kan, het telefoonnummer is (045) 528 53 00. De rijschool heeft een eigen site: alpharijschool.nl. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 140672640000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 0883A8.

In welke plaats vind ik ALPHA auto- en bromfietsrijschool (routebeschrijving en kaart)?

Plan je route eenvoudig via onderstaande kaart.

Nog meer rijscholen in de regio Heerlen.

Meer rijscholen vergelijken? Bekijk hier alle Rijscholen in Heerlen. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Autorijschool Beekdaelen en Autorijschool Biesmans.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd, horen we graag hoe dat je is bevallen. Laat onderaan de pagina je review achter. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: ALPHA auto- en bromfietsrijschool

Slagingspercentage

76

Aantal examens

46

Keurmerk

VRB

VRB

Ja

Auto

Beschikbaar

Autotheorie

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

(045) 528 53 00

Website

alpharijschool.nl

Adres

Ganzeweide 169

Postcode

6413GD

Plaats

Examenlocatie(s)

Kerkrade

KvK-nummer

140672640000

Rijschoolnummer

0883A8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “ALPHA auto- en bromfietsrijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

ALPHA auto- en bromfietsrijschool
ALPHA auto- en bromfietsrijschool

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo