Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

(3 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van All-in-one.nl Rij-opleidingen ligt op 32%, 502 personen legden examen af bij deze rijschool. Als je bij deze school lest, is je examen bij een van de 6 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Spijkenisse, Barendrecht,.

Adresgegevens en telefoonnummer van rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen.

Je vindt de rijschool in Den Haag. Ben je op zoek naar de adresgegevens? De Bockstraat 31,2525SW Den Haag. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@all-in-one.nl. Natuurlijk zijn ze ook telefonisch bereikbaar: 850031011 of 627315702. De rijschool heeft een eigen website: all-in-one.nl.Het KvK-nummer van All-in-one.nl Rij-opleidingen is 273429740000.

Waar zit All-in-one.nl Rij-opleidingen?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Den Haag.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Den Haag. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten kijken: Rijschool Roadrunner, en Rijschool Alieza.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Specification: Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

32

Aantal examens

502

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Spijkenisse, Barendrecht,

Website

http://www.all-in-one.nl

E-mailadres

info@all-in-one.nl

Telefoonnummer 1

850031011

Telefoonnummer 2

627315702

Adres

De Bockstraat 31

Postcode

2525SW

Plaats

KvK-nummer

273429740000

3 reviews for Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

3.7
2
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

 1. Nkruis

  DE SCHOOL HEET NU START TO GO. Het is een slechte rijschool. De communicatie is erg slecht en er werd niet gereageerd voor weken. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen en de berichten worden achtergelaten op gelezen totdat je dreigt om naar de politie te gaan. Door de slechte grammatica en spelling lijkt het niet professioneel maar alsof het uit huis gemaakt is. De rijinstructeuren zijn van slechte kwaliteit en nemen het persoonlijk wanneer je een andere instructeur wil. Het lijkt aantrekkelijk door de goedkope prijs maar je wilt liever de nachtmerrie niet.

 2. Easma

  I had my lessons with Bies. Bies is a very good, experienced and freindly instructor. He explains things very clear and he is very patient. Also, he is always on time and very flexible so he can accommodate schedule according to your wishes and situation.I recommended him to my freinds and they all
  liked him. He is a great driving instructor.

 3. Bernadette

  Ik had een recensie geschreven over all in one in den haag. Vandaag is dan netjes het overgebleven bedrag betaald van de niet afgenomen rijlessen incl examen. Bedankt voor de lessen en fijn dat het geld teruggestort is op mijn rekening. Wat mij betreft mag de eerdere recensie verwijderd worden en als niet verzonden worden beschouwd.

Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen
Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

Rijschoolspecialist.nl
Logo