Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

(3 klantbeoordelingen)

Alles op een rijtje over rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen.

Rijles nemen en examen doen bij deze school? Dat kan met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van All-in-one.nl Rij-opleidingen ligt op 32%, 502 personen legden examen af bij deze rijschool. Als je bij deze school lest, is je examen bij een van de 6 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Spijkenisse, Barendrecht,.

Adresgegevens en telefoonnummer van rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen.

Je vindt de rijschool in Den Haag. Ben je op zoek naar de adresgegevens? De Bockstraat 31,2525SW Den Haag. Mailen? Hierbij het e-mailadres info@all-in-one.nl. Natuurlijk zijn ze ook telefonisch bereikbaar: 850031011 of 627315702. De rijschool heeft een eigen website: all-in-one.nl.Het KvK-nummer van All-in-one.nl Rij-opleidingen is 273429740000.

Waar zit All-in-one.nl Rij-opleidingen?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Alle rijscholen in de regio Den Haag.

Mocht je meer rijscholen uit de regio willen bekijken, hier alle Rijscholen in Den Haag. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten kijken: Rijschool Roadrunner, en Rijschool Alieza.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen.

Specification: Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

32

Aantal examens

502

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Rijswijk, Rotterdam, Leiden, Spijkenisse, Barendrecht,

Website

http://www.all-in-one.nl

E-mailadres

info@all-in-one.nl

Telefoonnummer 1

850031011

Telefoonnummer 2

627315702

Adres

De Bockstraat 31

Postcode

2525SW

Plaats

KvK-nummer

273429740000

3 reviews for Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

3.7
2
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

 1. Easma

  I had my lessons with Bies. Bies is a very good, experienced and freindly instructor. He explains things very clear and he is very patient. Also, he is always on time and very flexible so he can accommodate schedule according to your wishes and situation.I recommended him to my freinds and they all
  liked him. He is a great driving instructor.

 2. Bernadette

  Ik had een recensie geschreven over all in one in den haag. Vandaag is dan netjes het overgebleven bedrag betaald van de niet afgenomen rijlessen incl examen. Bedankt voor de lessen en fijn dat het geld teruggestort is op mijn rekening. Wat mij betreft mag de eerdere recensie verwijderd worden en als niet verzonden worden beschouwd.

 3. Bernadette

  Begin dit jaar was ik hoogzwanger en de collega van de eigenaar waar ik les van had die kreeg corona eind vorig jaar.

  In die tijd kwam ook de lockdown. Begin dit jaar heb ik die collega nog een berichtje gestuurd voor het hervatten van de lessen na de bevalling maar daar kwam geen reactie op. Uiteindelijk heb ik de eigenaar gebeld en toen hoorde ik dat hij bij hem gestopt was.

  Niet professioneel dat ik niet gebeld ben voor het hervatten van de lessen. Ik heb een pakket afgenomen en daar heb ik extra dagen voor gewerkt om dat te betalen.

  Maar met alle geduld de rijlessen bij de eigenaar hervat. Helaas belde of appte deze eigenaar vaak dat de les niet door ging. In 4 weken elke week een les te horen volgen heeft hij 3 keer afgezegd.

  Deze eigenaar wist dat we zouden verhuizen naar een heel andere plaats. Als hij niet had afgezegd dan had ik de lessen uit mijn pakket nog netjes af kunnen maken.

  Volgens afspraak zou ik het geld van de overgebleven lessen die niet zijn afgenomen en het examen terug krijgen. Helaas ben ik al een paar maanden bezig om dit geld terug te krijgen en keer op keer aan het bellen en appen hierover en keer op keer volgt er een smoes. De laatste keer zou het afgelopen vrijdag op mijn rekening staan. Maar er staat niks op. Ik vind het echt supervervelend dat ik hier achteraan moet, absoluut niet professioneel. Het gaat bij elkaar om 11 niet afgenomen lessen en een examen. En op deze manier kan ik nog steeds niet mijn lessen in mijn nieuwe woonplaats hervatten.

  Ik vind het ontzettend zonde dat het zo moet lopen, want de kwaliteit van de lessen zelf was erg goed. Ik kan helaas niet anders dan de recensie schrijven zoals het is, het geld staat nog steeds niet op mijn rekening. De inhoud van de lessen zelf was wel erg goed.

Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen
Rijschool All-in-one.nl Rij-opleidingen

Rijschoolspecialist.nl
Logo