All-In-One.nl, Den Haag

(1 klantbeoordeling)

Alle informatie die je nodig hebt over All-In-One.nl Den Haag.

De rijschool heeft een vestiging in Den Haag, dit zijn de adresgegevens: De Bockstraat 31, Den Haag (Zuid-Holland). Ze bieden de volgende theorieopleidingen aan: personenauto, motor of scooter. Praktijklessen biedt deze rijschool aan met een personenauto. Les je bij deze school, dan leg je examen af in Zoetermeer, Rijswijk.

All-In-One.nl heeft een eigen website: klik hier om de website te bezoeken. Neem contact op per e-mail via: info@all-in-one.nl. Of bel ze op, 0627315702. Je zou deze twee rijscholen ook eens moeten kijken: Autorijschool A. Van Der Aa en Autorijschool Anass.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Als jij bij deze rijschool theorie- of praktijklessen hebt gevolgd horen we graag wat je ervan vond, laat een review achter!

Specification: All-In-One.nl, Den Haag

Aantal examens rijschool

80

Website

http://www.all-in-one.nl

E-mailadres

haaglanden@all-in-one.nl

Telefoonnummer

0627315702

Adres

De Bockstraat 31

Plaats

Provincie

Zuid-Holland

KvK-nummer

273429740000

1 review for All-In-One.nl, Den Haag

1.0
0
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Bianca

    DE SCHOOL HEET NU START TO GO. Het is een slechte rijschool. De communicatie is erg slecht en er werd niet gereageerd voor weken. De telefoon wordt gewoon niet opgenomen en de berichten worden achtergelaten op gelezen totdat je dreigt om naar de politie te gaan. Door de slechte grammatica en spelling lijkt het niet professioneel maar alsof het uit huis gemaakt is. De rijinstructeuren zijn van slechte kwaliteit en nemen het persoonlijk wanneer je een andere instructeur wil. Het lijkt aantrekkelijk door de goedkope prijs maar je wilt liever de nachtmerrie niet.

Rijschoolspecialist.nl
Logo