Alfa Rijschool Almere

(3 klantbeoordelingen)

Op deze pagina ontdek je alles over Alfa Rijschool Almere.

Lessen volgen en examen doen bij deze rijschool? De rijschool biedt praktijklessen met een personenauto. Het gemiddelde slagingspercentage van Alfa Rijschool Almere ligt op 20%, 5 personen deden bij deze rijschool examen. Les je bij deze school, dan is je examen bij een van de 2 CBR examenlocaties: Eemnes, Harderwijk.

Contact & telefoon van Alfa Rijschool Almere.

Je vindt deze rijschool in Almere. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Begoniastraat 1,1338XW Almere. Helaas is er nog geen e-mailadres doorgegeven. Telefonisch contact? Bel de rijschool op (036)8449811 of 631681417. Helaas is het ons niet bekend of de rijschool een eigen website heeft. Het KvK-nummer van Alfa Rijschool Almere is 390793500000.

Waar vind je Alfa Rijschool Almere precies?

Via de Google Maps-kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Meer rijscholen in de regio Almere.

Andere rijscholen bekijken? Klik hier voor een overzicht van alle Rijscholen in Almere. Heb je al bij deze rijscholen trouwens al bekeken? Autorijschool Deno, en Verkeersopleidingen Chris van der Poel.

Eigenaar van of medewerker bij deze rijschool? Neem contact met ons op om extra informatie te laten plaatsen. Heb je hier rijles gevolgd? Deel je ervaring en help anderen de juiste rijschool te kiezen. Je vindt de review-functie helemaal onderin deze pagina, laat je mening achter!

Specification: Alfa Rijschool Almere

Praktijklessen

Personenauto

Slagingspercentage

20

Aantal examens

5

Examenlocatie(s)

Eemnes, Harderwijk

Telefoonnummer 1

(036)8449811

Telefoonnummer 2

631681417

Adres

Begoniastraat 1

Postcode

1338XW

Plaats

KvK-nummer

390793500000

3 reviews for Alfa Rijschool Almere

1.0
0
0
0
0
3

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Amber

    Nadat Mike meerdere dagen niks van zich liet horen (was al vaker gebeurd waardoor ik meerdere weken niet kon lessen), heb ik hem verteld dat ik vind dat het niet getuigt van klantvriendelijkheid. Na dit appje heeft hij mij verteld dat ik problemen heb en heeft hij mij geblokkeerd. 10 minuten later was hij mijn terrein op gereden en stond hij voor mijn deur en schold mij uit met een uitermate dreigende houding. Ook tijdens de lessen zelf was hij vaak boos en maakte hij tijdens MIJN les ruzie met andere weggebruikers. Deze man zorgt voor onzekerheid en ik raad het erg af om hier te rijden!

  2. Amber

    Nadat Mike meerdere dagen niks van zich liet horen (was al vaker gebeurd waardoor ik meerdere weken niet kon lessen), heb ik hem verteld dat ik vind dat het niet getuigt van klantvriendelijkheid. Na dit appje heeft hij mij verteld dat ik problemen heb en heeft hij mij geblokkeerd. 10 minuten later was hij mijn terrein op gereden en stond hij voor mijn deur en schold mij uit met een uitermate dreigende houding. Ook tijdens de lessen zelf was hij vaak boos en maakte hij tijdens MIJN les ruzie met andere weggebruikers. Ik raad het erg af om hier te rijden!

  3. Wendy

    Mijn nichtje is daar erg slecht behandeld. De rij instructeur vroeg haar om dagen te geven om te kunnen lessen nadat zij dat heeft gedaan laat hij niets horen. Vervolgens appt zij hem nog een keer en vraagt hij om tijden waarop zij hemndie geeft. Vervolgens zegt zij via de app dat het niet vsn klantvriendelijkheid getuigt dat hij niets van zich heeft laten horen waarop de man asociaal reageert. Vervolgens staat hij een uur later voor haar deur om haar te bedreigen. Let wel dit is na volledige betaling van een pakket die zij had genomen.

 Rijschoolspecialist.nl
Logo
Compare items
  • Total (0)
Compare
0