Verkeersschool Atik

Alle informatie over Verkeersschool Atik.

Bij deze rijschool haal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Verkeersschool Atik is 50%, 6 leerlingen deden examen (rijbewijs B). Ga je van start met rijles bij Verkeersschool Atik? Je rij-examen leg je af bij een van de 1 examenlocatie van het CBR: Barendrecht. Snel je theorie certicaat halen? Check hier je beste keus voor het theorie boek.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Verkeersschool Atik.

De school is gevestigd in Ridderkerk. Op zoek naar adresgegevens? Goudenregenplantsoen 481, 2982TK Ridderkerk. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06 34 19 69 31. Uiteraard is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 589173300000. Bij het CBR is deze rijschool bekend met rijschoolnummer 9573K7.

Waar zit Verkeersschool Atik?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio Ridderkerk.

Alle rijscholen in de regio bekijken? Klik hier voor alle Rijscholen in Ridderkerk. Deze twee scholen zijn ook het bekijken waard: Rijschool Imane en Rijschool Navigator I.

Werk je bij deze rijschool of ben je de eigenaar? Neem contact met ons op om meer informatie toe te laten voegen. Heb jij hier rijles gevolgd? Help andere leerlingen door onderaan de pagina je ervaringen te delen. Gebruik je echte naam en mailadres: we verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Verkeersschool Atik

Slagingspercentage

50

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 34 19 69 31

Adres

Goudenregenplantsoen 481

Postcode

2982TK

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

589173300000

Rijschoolnummer

9573K7

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Verkeersschool Atik”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo