Sorcars Rijschool

Op deze pagina vind je alles over Sorcars Rijschool.

Praktijklessen volgen? De rijschool biedt praktijklessen met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Sorcars Rijschool ligt op 67%, 6 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je beginnen met rijles bij Sorcars Rijschool? Het afrijden is dan bij een van de 1 CBR-afrijdlocaties: Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorie boek rijbewijs b.

Telefoonnummer en adresgegevens van Sorcars Rijschool.

De school heeft een vestiging in Rotterdam. Hierbij de adresgegevens: Donkerslootstraat 93, 3074WE Rotterdam. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 41 95 78 75. Het KvK-nummer van de school is 576408230000. Deze rijschool is bij het CBR bekend onder rijschoolnummer 8787Z6.

In welke plaats vind je Sorcars Rijschool (kaart en route)?

Via de kaart hieronder plan je gemakkelijk je route naar de rijschool.

Overige rijscholen in de buurt van Rotterdam.

Meer rijscholen in deze woonplaats bekijken? Check hier alle Rijscholen in Rotterdam. Je zou deze rijscholen ook eens moeten bekijken: Verkeersschool Romeo en Autorijschool Rüzgar.

Is dit jouw rijschool, of ben je er in dienst? Stuur ons een berichtje om extra informatie of foto’s aan de pagina toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken. Je kunt je review onderin deze pagina plaatsen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Als rijschoolhouder kun je via Rijschoolspecialist je rijschool adverteren, of op andere manieren opvallen. Klik op de link voor meer informatie over deze mogelijkheden.

Specification: Sorcars Rijschool

Slagingspercentage

67

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 41 95 78 75

Adres

Donkerslootstraat 93

Postcode

3074WE

Plaats

Examenlocatie(s)

Barendrecht

KvK-nummer

576408230000

Rijschoolnummer

8787Z6

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Sorcars Rijschool”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo