Rijschool Ziane

Alle details over Rijschool Ziane.

Beginnen met praktijklessen? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Ziane ligt op 22%, 97 leerlingen deden examen bij de school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Ziane? Je rij-examen doe je bij één van de 2 CBR examenlocaties: Zoetermeer, Gouda. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het theorieboek auto of scooter.

Telefoonnummer, adresgegevens & overige info over Rijschool Ziane.

Deze rijschool is gevestigd in Oudewater. Hierbij de adresgegevens van deze school: Hendrik van Viandenstr 40, 3421HM Oudewater. Bellen kan, het telefoonnummer is 06 149 187 88. Natuurlijk is de rijschool ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 545430880000. Bij het CBR is de school bekend met rijschoolnummer 1738R1.

Waar vind je Rijschool Ziane (kaart en route)?

Plan je route gemakkelijk via onderstaande kaart.

Overige rijscholen in de regio Oudewater.

Meer rijscholen? Hier een overzicht van alle Rijscholen in Oudewater. Bekijk ook deze twee rijscholen uit dezelfde regio: Rijschool De Afslag en Auto- en Motorrijschool Kasius.

Is dit jouw rijschool, of werk je er? Neem contact op om extra informatie te laten toevoegen! Heb je hier lessen gevolgd? Help anderen door je ervaring te delen! Onderin deze pagina kun je een review achterlaten met jouw ervaringen. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: Rijschool Ziane

Slagingspercentage

22

Aantal examens

97

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06 149 187 88

Adres

Hendrik van Viandenstr 40

Postcode

3421HM

Plaats

Examenlocatie(s)

Zoetermeer, Gouda

KvK-nummer

545430880000

Rijschoolnummer

1738R1

Reviews

0.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Iman Alweso

    Ik heb veel lessen bij dit meneer gehad, hij is super goed , heel geduldig en hij heeft heel ervaring . Hij heeft mij in meerdere onderwerpen geholpen (info over theorie examen, en praktijk ).
    Hij heeft heel goede manier voor de uitleg. Hartelijk bedankt voor alles

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo