Rijschool Yassine

Alles wat je wilt weten over Rijschool Yassine.

Beginnen met praktijkles? Bij deze rijschool kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Rijschool Yassine ligt op 49%, 82 personen deden examen bij deze school (rijbewijs B). Kies je voor lessen bij Rijschool Yassine? Dan heb je keus uit 2 CBR-afrijdlocaties: Rotterdam*, Barendrecht. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorieboek rijbewijs.

Telefoonnummer en adresgegevens van Rijschool Yassine.

De school is te vinden in Rotterdam. Mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens van de rijschool: Maartje den Outerstraat 13, 3065HB Rotterdam. Voor telefonisch contact bereik je de rijschool op 06-14034195. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 533717980000. Deze school is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1979Z4.

Waar zit Rijschool Yassine (routebeschrijving en kaart)?

Plan eenvoudig je route via onderstaande kaart.

Andere scholen in Rotterdam.

Klik hier voor meer Rijscholen in Rotterdam. Deze rijscholen zijn ook het bekijken waard: Delta Autorijschool en Autorijschool Orlando.

Ben je eigenaar of werknemer van deze school? Stuur ons even een bericht om meer info toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze school horen we graag wat je ervan vond, je helpt anderen er enorm mee je ervaringen te delen. Je kunt je mening onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review. Je maakt kans op een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Rijschool Yassine

Slagingspercentage

49

Aantal examens

82

Auto

Beschikbaar

Telefoon-nr

06-14034195

Adres

Maartje den Outerstraat 13

Postcode

3065HB

Plaats

Examenlocatie(s)

Rotterdam, Barendrecht

KvK-nummer

533717980000

Rijschoolnummer

1979Z4

Reviews

0.0
1
0
0
0
1

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

  1. Abdallah

    Je bent zeker een Turk die niets te doen heeft. Hij heeft een hele goeie naam in Rotterdam

  2. Mesud Mehmed

    Parkeert op een personeels plaats op de BP Tjalklaan en begint een peuk te roken, vervolgens laat tie ze leerling achter de auto te gaan plassen. Geen serieuze rijschool zal zeker geen zaken met hem doen.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo