Jan de Rijlesman

Alles over Jan de Rijlesman.

Bij deze rijschool behaal je je rijbewijs voor een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Jan de Rijlesman ligt op 71%, 31 leerlingen deden bij deze school examen (rijbewijs B). Kies je ervoor lessen te volgen bij Jan de Rijlesman? Dan heb je de keus uit 2 CBR examenlocaties: Arnhem, Tiel. Theorie certificaat nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keus voor het rijbewijs theorieboek.

Contactgegevens, adres en overige info over Jan de Rijlesman.

De rijschool is te vinden in Ede Gld. Op zoek naar de adresgegevens van deze school? Valkestein 1001, 6714BC Ede Gld. Stuur ze meteen een bericht: info@janderijlesman.nl. De rijschool bellen? 06 22 09 36 92. Ze hebben een eigen website: janderijlesman.nl. De rijschool is ingeschreven bij het KvK onder nummer 081859170000. Bij het CBR is de rijschool bekend met rijschoolnummer 6773F1.

Wat is de locatie van Jan de Rijlesman (kaart en route)?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Alle rijscholen in de regio Ede Gld.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Ede Gld. Deze twee rijscholen zijn ook het bekijken waard: Fox Rijschool Rhenen en Rijschool Kool Culemborg.

Ben je de eigenaar van of medewerker bij deze school? Neem even contact op om extra informatie aan de pagina toe te laten voegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Meer informatie over de extra mogelijkheden die Rijschoolspecialist biedt, lees je op deze pagina over adverteermogelijkheden.

Specification: Jan de Rijlesman

Slagingspercentage

71

Aantal examens

31

Auto

Beschikbaar

E-mail

info@janderijlesman.nl

Telefoon-nr

06 22 09 36 92

Website

janderijlesman.nl

Adres

Valkestein 1001

Postcode

6714BC

Plaats

Examenlocatie(s)

Arnhem, Tiel

KvK-nummer

081859170000

Rijschoolnummer

6773F1

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Jan de Rijlesman”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo