Defensief

Alle details over Defensief.

Praktijkles volgen? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Defensief ligt op 17%, 6 leerlingen legden een examen af bij deze school (rijbewijs B). Zelf verkeerstheorie leren? Ga aan de slag met een online theorie-cursus en bereid je optimaal voor op het theorie-examen bij het CBR! Nog geen theorieboek aangeschaft? Deze theorieboeken zijn aanraders. Begin je met rijles bij Defensief? Rij-examen doe je bij een van de 1 examenlocaties: Amsterdam.

Telefoonnummer, adresgegevens en overige informatie van Defensief.

De rijschool heeft een vestiging in Amsterdam. Hier de adresgegevens van deze rijschool: Lomondlaan 72, 1060PL Amsterdam. Stuur ze meteen een bericht: [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 53 19 27 09. Natuurlijk is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is 342629450000. De rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 4406H8.

Wat is de locatie van Defensief (route & kaart)?

Gebruik de kaart hieronder eenvoudig om je route naar de rijschool in te plannen.

Andere rijscholen in de regio Amsterdam.

Hier vind je een overzicht van alle Rijscholen in Amsterdam. Neem ook even een kijkje bij deze twee scholen: Verkeerschool Best-Drive en Rijschool Darrazi.

Is dit jouw rijschool, of ben je hier werknemer? Neem contact met ons op om extra informatie toe te laten voegen! Heb je hier rijlessen gevolgd? Help anderen door onderin deze pagina je mening achter te laten.

Wil je meer leerlingen? Rijschoolspecialist biedt rijschoolhouders de mogelijkheden rijschool leads in te kopen, extra op te vallen met een premium-profiel of advertenties te plaatsen.

Specification: Defensief

Slagingspercentage

17

Aantal examens

6

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 53 19 27 09

Adres

Lomondlaan 72

Postcode

1060PL

Plaats

Examenlocatie(s)

Amsterdam

KvK-nummer

342629450000

Rijschoolnummer

4406H8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Defensief”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo