Autorijschool Zaancity

(1 klantbeoordeling)

Op deze pagina vind je alles over Autorijschool Zaancity.

Je vindt de rijschool in Zaandam, mocht je op zoek zijn naar de adresgegevens: Perim 102, Zaandam (Noord-Holland). Het is nog onbekend of je hier theorielessen kunt volgen. Alleen praktijklessen? De rijschool biedt theorielessen met een personenauto. Les je bij deze school, dan leg je examen af in Zaandam.

De rijschool heeft nog geen website aan ons doorgegeven. Deze rijschool heeft nog geen e-mailadres doorgegeven. Je bereikt de rijschool telefonisch op nummer 0641244435. Check ook deze rijscholen: V.S.D. Rijopleiding en D4 Drive.

Ben je de eigenaar van deze rijschool, of werk je er? Stuur ons een bericht om extra informatie over de rijschool toe te laten voegen. Rijles gehad bij deze rijschool? Deel je ervaringen in een review en help anderen de juiste keuze te maken.

Specification: Autorijschool Zaancity

Aantal examens rijschool

13

Telefoonnummer

0641244435

Adres

Perim 102

Plaats

Provincie

Noord-Holland

KvK-nummer

630943550000

1 review for Autorijschool Zaancity

5.0
1
0
0
0
0

Add a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

  1. Kerem

    Deze rijschool is echt een aanrader voor de zaanstreek en omgeving. Kundig in de vaardigheden die snel en efficient overgebracht worden op degene die zijn rijbewijs wilt halen. Ik heb goede ervaringen en raad deze rijschool aan iedereen.

Rijschoolspecialist.nl
Logo