Autorijschool Karroum

Op deze pagina lees je alles over Autorijschool Karroum.

Praktijklessen volg je hier met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van Autorijschool Karroum is 30%, 20 personen legden examen af (rijbewijs B). Ga je voor les bij Autorijschool Karroum? Je hebt de keuze uit 1 examenlocaties van het CBR: Rijswijk. Theorie nog niet in de pocket? Bekijk hier onze keuze voor het theorie boek voor het autorijbewijs.

Adres, contactgegevens en overige informatie over Autorijschool Karroum.

Deze school heeft een locatie in ‘S-Gravenhage. Ben je op zoek naar de adresgegevens? Betuwestraat 42, 2548LR ‘S-Gravenhage. Ga je voor een proefles? Neem contact op via [email protected]. Iemand van de rijschool spreken? Bel 06 49 10 77 48. Uiteraard is de school ingeschreven bij het KvK. Het KvK-nummer is: 272566520000. Deze rijschool is bij het CBR bekend met rijschoolnummer 1821R8.

In welke plaats zit Autorijschool Karroum?

Gebruik de kaart hieronder om eenvoudig je route naar de rijschool te plannen.

Alle rijscholen in de regio ‘S-Gravenhage.

Meer rijscholen uit de regio vergelijken? Check hier alle Rijscholen in ‘S-Gravenhage. Deze rijscholen zou je ook eens moeten bekijken: Rijschool Fix en J. De Roode.

Werk je bij deze rijschool, of ben je de eigenaar? Om extra informatie toe te laten voegen kun je ons een berichtje sturen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Lees hier meer over rijschool adverteren.

Specification: Autorijschool Karroum

Slagingspercentage

30

Aantal examens

20

Auto

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Telefoon

06 49 10 77 48

Adres

Betuwestraat 42

Postcode

2548LR

Plaats

Examenlocatie(s)

Rijswijk

KvK-nummer

272566520000

Rijschoolnummer

1821R8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “Autorijschool Karroum”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

There are no reviews yet.

You may also like…

Rijschoolspecialist.nl
Logo