1-2 DRIVE

Alles wat je wilt weten over 1-2 DRIVE.

Beginnen met praktijkles? Bij deze school kan dat met een auto. Het gemiddelde slagingspercentage van 1-2 DRIVE ligt op 44%, 264 leerlingen legden examen af bij deze rijschool (rijbewijs B). Alvast van start met de theorie? Ga gratis aan de slag met een online theorie-examen om je goed voor te bereiden op het CBR-examen. Theorieboeken kopen? Deze 3 theorieboeken zijn echte aanraders! Praktijkles volgen bij 1-2 DRIVE? Afrijden doe je bij een van de 3 examenlocaties: Groningen, Winschoten, Leeuwarden. Deze rijschool biedt ook rijlessen aan met een automaat personenauto.

Auto theorie oefenen & gratis proefles

Bespaar geld op je auto rijbewijs met onderstaande links. Oefen je theorie gratis online, bestel het best geteste theorieboek via Bol.com of plan direct een 100% gratis proefles in!

Adres, contactgegevens en overige informatie van 1-2 DRIVE.

De rijschool is gevestigd in Winschoten. Op zoek naar de adresgegevens van de school? Beertsterweg 29, 9672BE Winschoten. Heb je een vraag voor de rijschool? Stel ‘m via dit e-mailadres: [email protected]. Eventjes bellen? Je bereikt de rijschool op telefoonnummer 06 53 86 28 26. De school is ingeschreven bij het KvK onder nummer 650877710000. Bij het CBR is deze school bekend met rijschoolnummer 3194W8.

Waar zit 1-2 DRIVE?

Gebruik de kaart hieronder om je route te plannen.

Andere rijscholen in de buurt van Winschoten.

Klik hier voor alle Rijscholen in Winschoten. Heb je deze twee rijscholen trouwens al bekeken? Verkeersschool Holmersma en Auto- en motorrijschool Severijn.

Ben je eigenaar van deze rijschool, of ben je er werknemer? Klik op de link om extra informatie te laten toevoegen. Als je leerling bent geweest bij deze rijschool horen we graag hoe dat is bevallen. Met het delen van jouw ervaringen help je andere leerlingen bij het selecteren van de juiste rijschool. Je kunt je ervaringen onderin deze pagina kwijt in de vorm van een korte review en sterrenbeoordeling. We verloten een Bol.com-waardebon t.w.v. € 50 onder de reviewers!

Extra opvallen? Via Rijschoolspecialist maak je op een voordelige manier rijschool reclame. Zorg voor een unieke profielpagina inclusief eigen beschrijving en foto’s of adverteer!

Specification: 1-2 DRIVE

Slagingspercentage

44

Aantal examens

264

Auto

Beschikbaar

Rijles met automaat

Beschikbaar

E-mail

[email protected]

Adres

Beertsterweg 29

Postcode

9672BE

Plaats

Examenlocatie(s)

Groningen, Winschoten, Leeuwarden

KvK-nummer

650877710000

Rijschoolnummer

3194W8

Reviews

0.0
0
0
0
0
0

Be the first to review “1-2 DRIVE”

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

There are no reviews yet.

You may also like…

1
Rijschoolspecialist.nl
Logo